Moderní dům, který vám ušetří


Jestli se rozhodujete že si postavíte dům, musíte počítat s tím, že bude muset být nízkoenergetický. V dnešní době domy musí mít průkaz energetické náročnosti budovy, který vám vydá pověřená osoba poté, co vám spočítá tepelnou ztrátu vašeho domu. Čím starší dům, tím vyšší ztrátu bude mít. Dnes musí mít domy izolované okna i dveře, musí mít zateplenou fasádu i střechu, a samozřejmostí dnes je i tepelné čerpadlo a solární panely, aby byly domy co nejvíce energeticky soběstačné.

dům bungalov

Stavíme nízkoenergetické domy na klíč, což znamená, že domy jsou nejen zateplené, ale že mají navíc i tepelné čerpadlo i solární panely. Díky tomu si naše domy vyrobí část energie, kterou spotřebují, samy. Jestli váháte nad tím zda si dům postavíte sami a nebo si ho necháte postavit od firmy, vzhledem k nutnosti mít moderní technologie je lepší si ho nechat postavit na klíč. U nás máte na výběr z mnoha typových projektů, ze kterých si můžete vybrat dům, který bude odpovídat vašim představám.

solární panely

Jsou lidé, kteří potřebují ušetřit, a tak staví dům sami. Pak se dokonce často vrhají i na montáž solárních panelů svépomocí. Před tímto krokem všechny důrazně varujeme, protože panely musí být namontovány odbornou firmou. Jedině tak totiž budete mít plnou záruku a v případě problému vám i pojišťovna vyplatí pojistné plnění. Pokud byste si solární panely montovali sami, vystavujete se riziku, že neuděláte všechno jak je potřeba, a dojde ke zkratu. Proto neriskujte a odborné práce nechte na někom, kdo je umí.

Vybrali jste si?
Stavba na klíč je jednoduchá a díky této možnosti budete mít dům postavený rychleji a hlavně bez problémů. Jen si vyberete projekt, my vám můžeme zařídit stavební povolení, a pak už si jen počkáte na to, až vám předáme klíče od domu. A to stojí za to – rozhodně je to lepší než se nervovat stavbou svépomocí.